Købstædernes Forsikring og Mercedes-Benz Finans gør det nemmere at købe bil

Købstædernes Forsikring og Mercedes-Benz Finans indgår partnerskab om bilforsikring. Aftalen vil medføre enklere og mere gennemsigtige forsikringer til glæde for kunderne.

Når en kunde fremover sætter nøglen i tændingslåsen og triller ud fra forhandleren i sin nye Mercedes-Benz, er det ambitionen, at den er forsikret af en særlig Mercedes-Benz-forsikring leveret af Købstædernes Forsikring. Det er resultatet af en ny partnerskabsaftale mellem Købstædernes Forsikring og Mercedes-Benz Finans.

Partnerskabet giver kunden mulighed for at inkludere forsikring i købs- eller leasingprisen på sin nye bil, og det giver gennemsigtighed og tryghed. Og dét er fremtiden for mange produkter i hverdagen, vurderer Anders Hestbech, adm. direktør i Købstædernes Forsikring.

”Vi tror på, at forsikringsaftaler fremover vil være en naturlig del af fysiske produkter i langt højere grad end i dag. Derfor er vi stolte af vores partnerskabsaftale med Mercedes-Benz. De har nemlig, som os, fokus på den gode kundeoplevelse,” siger Anders Hestbech.

Lars Christian Schmidt, Insurance Manager, Mercedes, siger om den nye aftale:
”Det betyder meget for vores kunder, at de kan være trygge og hurtigt kan få service og hjælp. Derfor glæder vi os over partnerskabet med Købstædernes Forsikring, fordi vi ved, at de har stort fokus på hurtig og effektiv kundeservice.”

Hvis kunden ønsker den integrerede forsikring ved køb eller leasing hos Mercedes-Benz, vil Købstædernes Forsikring stå for den underliggende forsikringsaftale. Og da aftalen er integreret, behøver kunden kun at forholde sig til én pris.

”Vi glæder os til at udvikle samarbejdet med Mercedes-Benz Finans, og jeg er sikker på, at både de og deres kunder får gavn af vores løsninger. De sælger biler, vi sælger forsikringer – men i bund og grund har vi samme mål: At levere høj service til vores kunder,” siger Anders Hestbech.